Avramling? ;-)

Idag började vi ridningen med att rida ut, blev inte så långt då Carita va väldigt pigg och studsig. Blev knappt nån skritt 😉 Tero var väldigt lugn (lite trött sen träningen igår kanske) Blev lite miljöträning när vi mötte hundar på fältet, Tero sa inget tills den ena (som Tero känner) bestämde sig för att hälsa lite. Carita gjorde inget direkt, bara ett litet skutt till en säker plats bakom Tero, men man vet ju aldrig med små söta hundar!

Aja, vi kände då att vi kanske behövde lite lösgörande så avslutade då med att rida lite på utebanan. Mest lite galoppbommar på böjt spår och travbommar på rakt spår. Inga problem för tero……men…. Carita tyckte man kunde hoppa över två i taget på galoppbommarna :-) Men Carita förstod vad som gällde ganska fort och löste det efter några gånger.

Imorgon blir det lite dressyr, ännu en gång på utebanan om vädret håller i sig 😉

Sista gången, Caarita RAA

Moa och Ita

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>