Första massagen med ny häst!

Nu börjar min kväll med Ant-man på tv efter en lång dag. Dagen började med nationella prov på morgon som vi satt och skrev i över 3 timmar, men vi fick i alla fall sluta skolan tidigare idag. Åkte då hem och planerade lite för framtiden med tävlingar och träningar. Hoppas på en rolig tävlingssäsong med underbara Carita RAA. Ser fram emot detta år med att lära känna denna underbara prinsessa 😉

Lite senare vid 18 tiden åkte vi till stallet då Carita skulle få massage (18:30) Det är riktigt bra att ha Martina Dahnsson MD Equestrian i stallet, hon är så himla duktig på det hon håller på med. Hon höll på med Carita i ca en timme och Carita tyckte det var jätteskönt. Hon var mjuk och fin i musklerna 😉 skönt att höra nu när vi ska börja träna tillsammans. Jag kan verkligen rekommendera Martina för alla!

Och nu så avslutas dagen med kebabtallrik och en bra film med mysigt sällskap av syster yster, för en gång skull :-)

www.mdequestrian.se

Martina och Carita

Martina och Carita

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>